• The best property in Montenegro
  • KONTAKT
Gradska Kafana Gradska Kafana Gradska Kafana Gradska Kafana Gradska Kafana Gradska Kafana Gradska Kafana Gradska Kafana Gradska Kafana Gradska Kafana

Tripkovic

GRADSKA KAFANA
Herceg Novi
detaljno

Da bi ste stekli potpuniji utisak o Gradskoj Kafani u Herceg Novi, pružamo Vam priliku da besplatno preuzmete brošuru o ovoj simbolu grada.

>PREUZMITE BROŠURU<


Da bi ste mogli da pregledate brošuru morate imati instaliran program Adobe Reader. Ukoliko ga nemate možete ga preuzeti besplatno klikom na link ispod

Adobe Reader

Gradska Kafana, Herceg Novi Montenegro

Gradska kafana je jedan od simbola Herceg Novog, šestovjekovnog grada smještenog neposredno naspram ulaza u Bokokotorski zaliv. Riječ je o doista, u ovom dijelu Mediterana unikatnom primjeru Bečke secesije. Objekat je vlasništvo Imobilia doo Herceg Novi i nakon uspješne rekonstrukcije, nekadašnjem Sokolskom domu, te pozorištu, data je nova namjena - to je postalo nezaobilazno mjesto susretanja Novljana i, naravno, svih namernika i turista.

Gradska kafana se nalazi u samom centru Hereg Novog, neposredno uz Stari grad i na dominantnom mjestu iznad gradskog pristaništa, sa neponovljivom terasom sa koje se pruža nezaboravan pogled na ulazak u Zaliv. Istovremeno, objekt je jednim djelom utonuo u bogato zelenilo gradskog parka, stoljetnog arboretuma formiranog početkom prošlog vijeka.

Na prvoj etaži ovog objekta smješten je restoran Di Palma, sa ogromnom terasom koju oplemenjuju stoljetne palme i sa pogledom na more, pristanište i Fota Mare, srednjevjekovnu tvrđavu na samoj obali. Neposredno iznad restorana je Šampanj bar, idealno mjesto za organizovanje koktela, poslovnih prezentacija i manjih izložbi.

Gradska kafana je centralno mjesto okupljanja u Herceg Novom. Raspolaže sa dvije velike terase, smještene na istočnoj, odnosno zapadnoj strani, te centralnim balkonom sa par vrlo intimnih mjesta. U svakom trenutku City Caffe može da usluži oko 1000 gostiju.

Objekt ima i Penthouse koji je u skladu sa čitavom zgradom opremljen u veoma luksuznom stilu. Apartman ima veliki salon sa izlaskom na balkon, dvije spavaće sobe, saunu, veliko mermerno kupatilo, kuhinju sa trpezarijom.

Kompanija IMOBILIA je vlasnik objekta u kojem je smještena Gradska kafana. Objekt u potpunosti prati moderna ugostiteljska infrastruktura. Od savremene kuhinje i pomoćnih prostorija, do magacina. Prvi nivo objekta sa terasom je površine 1.121 m², Šampanj bar, sa kancelarijama, poslastičarnicom i pomoćnim prostorijama ima 340 m², dok je površna objekta u kojoj je smješten City Caffe, površine 910 m². Apartman raspolaže sa 225 m² najatraktivnijeg prostora u Herceg Novom.

U ovom trenutku Imobilija je razvila planove za proširenje djelatnosti u ovom objektu koji će obezbijediti još veći profit, a svakako će postati mjesto privlačno posebno mlađoj populaciji.

CITADELA BUDVA | PALAC ZMAJEVIĆ | PALAC TRIPKOVIĆ | JADRAN PERAST | SVETI STEFAN | GRADSKA KAFANA
photo copyright© SFERAART | design SFERAART | webmaster NESSO | copyright© IMOBILIA doo 2009.